Real Group!

Hej!

Jag är så kär i hela Real Group efter att jag jobbade som deras artistvärdinna förra veckan! Alla så himla trevliga och roliga! Det blev en väldigt lång dag med ca sjuttontusen taxi-resor, spring och fixande men jag tycker faktiskt det är väldigt roligt att ta hand om folk och passa upp dem :)

 

28.08.2013 kl. 18:52

Världens bästa Wells

Hej!

I förrgår fick jag igen chansen att hänga med världens bästa Robban <3

Min bf fixade hans keikka under grisfesten i Ingå så självklart hängde jag på ... ;)

"Grattis på 25-årsdagen" var det första han sade och gav mig en stor kram. Under kvällen diskuterade vi mitt artistnamn och så lirade han såklart på som en gud. Ingen är bättre pianist I tell you!

 

01.07.2013 kl. 17:59

The night I met Peter Jöback

Tjenixen

Sitter hos frissan och har äntligen en lite lugnare stund..så tänkte passa på och blogga om the magic night I met Peter Jöback!

Åh, alltså, jag är världens största fan så när jag fick veta att jag skulle få köra bakom honom på den stora Campus Allegro galan i Jakobstad blev jag såå glad! Vi körade såklart bakom en massa andra artister, främst finlandssvenska men höjdpunkten var nog att sjunga med Jöback! Dessutom fick jag i uppdrag att dra en liten piano/stämövning med honom och Jennifer Brown och det var ju även rätt stort för mussafröken :)

Soundcheck

 

Tyckte detta såg lite coolt ut så var tvungen att ta ett smygfoto :)

Keikkan gick jättebra och Peter var nöjd med oss! Några utvalda bitar kommer på Yle 5 1 maj och 5 maj. Hörde dock att jag och finaste Maria Höglund (jaaa the wife of Tomas"voice of Finland" Höglund) inte syns så mycket men att vi hörs bra :)

Sen satt Peter oss på sin instagram och det var allt jag pratade om i en vecka..

Sen var det FEST! Min "granne" Geir Rönning och en lycklig flicka

 

Barnstjärna 1 och 2 :) Dennis Rönngård och jag tävlade mot varandra i en talangtävling då han var 12 och jag var 9..ingen av oss vann men vi var de yngsta finalisterna och har råkat på varnadra några gånger som vuxna vilket ju är skitkul!

Magiska dagar i Jeppis, tusen tack för att jag fick vara med <3

 

 

13.04.2013 kl. 15:12

Team Ding dong

Hej

 

Joo jag är nog på Team Ding dong! Krista har verkligen kämpat sig fram och skulle utan vidare vara den mest internationella representanten för Finland i Malmö! Så GO GO Krista!

 

 

Förra lördagen jobbade jag på Idrottsgalan och tog bland annat hand om Krista, Geir Rönning och Robert Wells :)

08.02.2013 kl. 20:32

Testing

Hej i lingonskogen

 

Måste såklart prova lite på ratatas nya verktyg med kategorisering and stuff...Det verkar fungera lite långsamt (eller sedan är min dator överhettad för att jag har jobbat heeeela dagen) så tänker vänta nån dag med att bekanta mig lite mera.

Satin circus :) Måst ju få testa min nya "Starstruck"-kategori :) Från SONY BMG:s lillajulsfest!

 

01.02.2013 kl. 18:36

President-besöket

Hej fina!

nåja, nu är 13-timmarsdagen i pulkan! Arbetsdagen alltså. Nu smuttar jag på något från en kopp utan öra och väntar...

Har glömt att skriva om då vi besökte vårt lands president med Lucia och några tärnor..
Jag brukar inte vara nervös inför president-besöket eftersom jag varit där flera år i rad men lite jännä var det ju nog då en ny snubbe leder vårt fosterland!Vakio-fotot innan...

Mycket var annorlunda i år...går inte in på detaljer för det är jag knappast tillåten till men det är klart att man märkte att det var nytt folk i huset.
Man får ej fota där inne så har inga bilder (pic or didn´t happen) men HÄR kan man bl.a. se vår glöggstund på Folhälsans hemsidor.

Vi sjöng alltså några sånger och sedan chit-chattade vi med det förtjusande paret en stund. De pratade båda svenska med oss och var jätte intresserade av Lucias uppdrag och presidentfrun var så charmig och såg ut som en liten liten docka :)
Hon var mäkta imponerad dessutom och berömde både flickornas sång och utseende :)

Mycket lyckat, mycket lyckat och allt gick som på räls. Efteråt var flickorna såklart lite stolta över att ha skakat hand med paret så vi måste såklart ta ett foto efteråt också!
Jag önskar jag fick berätta hur det gick till ett år då jag nolade ut mig helt sjukt mycket framför Halonens vakt och hur i all sin dar jag lyckades skaka Niinistös hand 3 gånger under 15 minuter men störande nog så måst jag säga snipp snapp slut istället :D
22.01.2013 kl. 21:36

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com