The night I met Peter Jöback

Tjenixen

Sitter hos frissan och har äntligen en lite lugnare stund..så tänkte passa på och blogga om the magic night I met Peter Jöback!

Åh, alltså, jag är världens största fan så när jag fick veta att jag skulle få köra bakom honom på den stora Campus Allegro galan i Jakobstad blev jag såå glad! Vi körade såklart bakom en massa andra artister, främst finlandssvenska men höjdpunkten var nog att sjunga med Jöback! Dessutom fick jag i uppdrag att dra en liten piano/stämövning med honom och Jennifer Brown och det var ju även rätt stort för mussafröken :)

Soundcheck

 

Tyckte detta såg lite coolt ut så var tvungen att ta ett smygfoto :)

Keikkan gick jättebra och Peter var nöjd med oss! Några utvalda bitar kommer på Yle 5 1 maj och 5 maj. Hörde dock att jag och finaste Maria Höglund (jaaa the wife of Tomas"voice of Finland" Höglund) inte syns så mycket men att vi hörs bra :)

Sen satt Peter oss på sin instagram och det var allt jag pratade om i en vecka..

Sen var det FEST! Min "granne" Geir Rönning och en lycklig flicka

 

Barnstjärna 1 och 2 :) Dennis Rönngård och jag tävlade mot varandra i en talangtävling då han var 12 och jag var 9..ingen av oss vann men vi var de yngsta finalisterna och har råkat på varnadra några gånger som vuxna vilket ju är skitkul!

Magiska dagar i Jeppis, tusen tack för att jag fick vara med <3

 

 

13.04.2013 kl. 15:12

TGIF!

Så var det fredag! Vilken rolig jobbvecka det varit med mycket skratt, "video-inspelning" och härliga jobbkompisar!

Igår var vi dessutom och tittade på Bobby Kimball på On the Rocks. Älska Toto! Har sett Toto live två gånger och nu då endast Kimball men tröttnar aldrig på deras låtar!

 

Spookyt ljus...

 

Blev en lugn men rolig och stämningsfull kväll...

Dagen har gått i jobbets tecken, verkligen roliga grejer på Skolmusik-fronten just nu! Love music <3

Denna fredagskväll kommer jag bara att vara hemma och fixa allt möjligt nödvändigt, slötitta på the Voice och fram för allt SOVA! Blir ett lugnt veckoslut annars också, väldigt skönt!

Kram på er vänner

22.02.2013 kl. 19:01

Team DINGDONG!

God morgon

 

JEEE KRISTA VANN! Helt galet! Äntligen en show som är annorlunda och inte Finland-synkkä. Första gången på åååår som vi har ens någå chanser att få en hyfsad placering.

 

Janne gav oss en skylt genast när vi kom in :)

 

Nörd-systrarna delade på en vattenflaska...

 

Woop! Shit, vad spännande det var att vara där på plats!

 

No comments..

Jag är så glad at Krista vann, hon har verkligen jobbat hårt och det är verkligen inspirerande att se att hard work pays off. You go girl, MORE IS MORE!

 

Från förra årets Seiska-fest eller någå. Typ.

Vad skönt med en ny vecka, eller hur? Söndagen gick åt till 2 keikka-övningar, pianoövande, lite umgänge och allmänt fixande och föreberedande inför en rolig och fullspäckad vecka. Dags att börja jobba!

Bra måndag folks <3

 

 

 

 

11.02.2013 kl. 07:24

Jee!

Bra Krista! Rusade från jobb till att dra körövning till CIRCUS för att titta på UMK-uttagningarna och jee Krista gick direkt till final!

bra bra hurrit, nu håller vi tummarna! Nu är det dock dags för John Blund, har en galet lång dag imorgon, 3 möten och sedan flygplatsen direkt!

Gonatt
24.01.2013 kl. 23:28

Heeeeem

Sitter på flygplatsen i Vasa och väntar på att mitt flyg skall gå..blir så skönt att sova hela resan hem, jag slumrade just till sittandes...hur trött? :)

Nåja men roligt har det varit, igår började jag med att jobba med Skolmusik på Vasa-kontoret innan jag joinade Julia och 4 tappra tärnor och åkte till Närpes för att uppträda i deras superstora totalt fullsatta kyrka...lite panik där före då vi inte hann kolla nåt och flygeln var typ 30 meter ifrån flickorna men det gick väl helt ok, hörde faktiskt inte så mycket av flickorna :)Efter Närpes var det skjuts tillbaka till Vasa och fastän vi var trötta bestämde vi oss ändå för att sätta oss ner i Fransmanni en stund och umgås. Mycket skratt blev det! Jag har verkligen roligt med dessa tärnor <3

Sedan råkade det ju sig så att min favorit plus ett härligt gäng med kompisar var i stan de med så joinade dem en stund innan det var dags för John Blunds arrival...semi-tidig väckning idag och genast till kontoret för att jobba vidare med Skolmusik och gå på ett möte gällande ett nytt och mycket lovande projekt :)

Nu ska jag gå genom security, piper alltid så det kan ta en stund :)

Ha en bra kväll alla fina

p.s. Imo ska jag träffa Sauli N ;)
19.12.2012 kl. 18:12

Arneeeeee

Hej vänner!

Igår var det dags för den traditionella Barnfesten som hölls i Hankens utrymmen. Vår lämpäre var ingen mindre än Arne Alligator ! Barnfesterna är alltid lite speciella då de små barnen inte riktigt orkar sitta tyst och stilla plus att de är överhypade efter Arne/Mumin/Sås o Kopp. Men vi hade roligt ändå as usual!Just före ingångKvällens gäng

Sedan skjutsade de snälla teknikern mig till en hejdundrandes fest! Hade verkligen roligt med några av mina bästa <3 Semi-tidigt i säng eftersom det var Lucia-marknad idag kl 12. Men man är ju vanha proffsilainen så ;)
16.12.2012 kl. 14:05

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com