OH MY GOD!

Alltså ni kan int fatta hurudan ENORM lättnad det var att idag, måndagen den 23 september 2013 ÄNTLIGEN hämta min nytryckta gradu och lämna in den till Sibis. Jävelskapet kostade dock 109 euro vilket känns mindre roligt men hoppas det är värt det! Dvs hoppas den nu är godkänd...

Fem före klar har den ju varit i typ 1,5 år men förblev otryckt då jag hade annat på akdemin kvar ännu och det inte var bråttom med att trycka den. Men nu är det bara sångexamen (klassisk, usch)kvar i november o sen är det ***** it!

Jippiii!

Nu har jag just haft en drös med pianoelever och ska fara till bf och äta. Min mission är vi ska dra oss ut på en lenkki. *fingers crossed*

 

 

23.09.2013 kl. 15:56

Real Group!

Hej!

Jag är så kär i hela Real Group efter att jag jobbade som deras artistvärdinna förra veckan! Alla så himla trevliga och roliga! Det blev en väldigt lång dag med ca sjuttontusen taxi-resor, spring och fixande men jag tycker faktiskt det är väldigt roligt att ta hand om folk och passa upp dem :)

 

28.08.2013 kl. 18:52

Världens bästa Wells

Hej!

I förrgår fick jag igen chansen att hänga med världens bästa Robban <3

Min bf fixade hans keikka under grisfesten i Ingå så självklart hängde jag på ... ;)

"Grattis på 25-årsdagen" var det första han sade och gav mig en stor kram. Under kvällen diskuterade vi mitt artistnamn och så lirade han såklart på som en gud. Ingen är bättre pianist I tell you!

 

01.07.2013 kl. 17:59

men hej!

Hej där, det var ett tag sedan..

Bloggar blir väl lite bortglömda under sommaren. Mycket spännande har hänt...just nu sitter jag på gräsmattan i Drakan och tittar på folk som kommer i mål i Kanontian och på Kjell-Åkez som underhåller på scenen så passar på att blogga lite.

Oj oj så jag har mycket att berätta men allt kommer att komma fram förr eller senare. Några bilder från Grekland förra veckan säger en liten del:

 

Min födispresent av min finis <3

 

30 år! Äntligen!

Var även en jobbresa..

 

Puss på er, I´ll be back soon

29.06.2013 kl. 14:46

The night I met Peter Jöback

Tjenixen

Sitter hos frissan och har äntligen en lite lugnare stund..så tänkte passa på och blogga om the magic night I met Peter Jöback!

Åh, alltså, jag är världens största fan så när jag fick veta att jag skulle få köra bakom honom på den stora Campus Allegro galan i Jakobstad blev jag såå glad! Vi körade såklart bakom en massa andra artister, främst finlandssvenska men höjdpunkten var nog att sjunga med Jöback! Dessutom fick jag i uppdrag att dra en liten piano/stämövning med honom och Jennifer Brown och det var ju även rätt stort för mussafröken :)

Soundcheck

 

Tyckte detta såg lite coolt ut så var tvungen att ta ett smygfoto :)

Keikkan gick jättebra och Peter var nöjd med oss! Några utvalda bitar kommer på Yle 5 1 maj och 5 maj. Hörde dock att jag och finaste Maria Höglund (jaaa the wife of Tomas"voice of Finland" Höglund) inte syns så mycket men att vi hörs bra :)

Sen satt Peter oss på sin instagram och det var allt jag pratade om i en vecka..

Sen var det FEST! Min "granne" Geir Rönning och en lycklig flicka

 

Barnstjärna 1 och 2 :) Dennis Rönngård och jag tävlade mot varandra i en talangtävling då han var 12 och jag var 9..ingen av oss vann men vi var de yngsta finalisterna och har råkat på varnadra några gånger som vuxna vilket ju är skitkul!

Magiska dagar i Jeppis, tusen tack för att jag fick vara med <3

 

 

13.04.2013 kl. 15:12

Stockholm i natt

Hejs

Har jobbat hela dagen, kört en körövning med min viihdekuoro och försöker nu öva på lördagens keikkasånger. Skall sjunga stämmor på en superstor gala i Jeppis och har sååå mycket att lära mig...man sku ju liksom villa vara så förberedd som möjligt då det är tv-inbandning och man sjunger bakom självaste Peter Jöback..men men...det skall nog gå bra, långt till lördag ju :) Och en hel tågresa med finaste körtjejen Maria <3

Typ 2007 (?) då vi körade bakom Sillanpää och Katri-Helena! Good times...

Nu skall jag göra klart min playlist så jag kan lyssna på sångerna då jag tränar i arla morgonstund!

Gonatt fina

 

 

21.03.2013 kl. 23:47

Miss my girls part 1

Hej där

Ligger spännande nog hemma på soffan och somnar typ snart. Melodifestivalen är på i bakgrunden...jestas i världen Army of Lovers? Ser jag rätt?

 

Anyway, dagen har varit sådär. Inte den bästa men hoppas på lite mer energi imorgon..

..passar ju bra med solskenshistorier en dag som denna då så här kommer en liten true story från december och Lucia-tiderna:

 

Efter att ha flugits upp till Vasa och både lussat med flickorna och jobbat som en dåre med Skolmusik var det en trött o sliten Jannike som anlände till Helsingfors flygplats några dagar före julafton. Jag hade inte sett mina tärnor på hela dagen eftersom de klarat sig själva den dagen i Vasa och tagit ett tidigare flyg hem. MEN...när jag kommer gående genom portarna möts jag plötsligt av följande:

 

Där stod mina underbara "Österbotten-tärnisar" och Julia med en skylt där det står "Jannike du e bäst" och sjunger en egen påhittad text som beskrev vår Lucia-period väldigt bra :D

Jag trodde jag sku dö av lycka men var väl så chockad att jag lyckades agera semi-normalt...men guuud vad fina flickor som ville överraska mig på detta sätt <3

Som en fb-kommentar lydde, efter att jag tårögd postade detta på fb samma kväll, "There´s hope for humanity <3 "

 

Tack igen flickor, kom att tänka denna dag idag..saknar er <3

23.02.2013 kl. 21:08

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com