Gissa var jag är!

Ledtråd 1: Det är lördag

Ledtråd 2: Det har igen gått en vecka sedan jag bloggade.

Ser ni mönstret? Va? Va?

Sitter i Motellets säng i E-town (ja, här igen) och skall snart gå på frulle. Vi lyssnar på Fonden med Riki Sorsa genom tv:n och konstaterar att det är bra musasound i tv:n.

Har haft en ganska hektikst vecka med allt det vanliga programmet, Lucia-övningar, musik i Smedsby, egna sånglektioner och alla privata, elever plus 3 keikkor på rad. Pjuh. Men once again, har njutit av allt, fast man ju blir trött ibland, tänk att man ändå får syssla med musik på heltid (på ett eller annat sätt...)!

Keikka 1 på någon pensionärsjuttu. Just me and the piano.

 

Keikka 2, Grankullas Svenska Dagen-fest med Pamme, alltså SystraMi :)

Keikka 3: Begravningskeikka med min <3 . Inte ju världens kivogaste men det gick bra och de anhöriga var väldigt nöjda, vilket är det viktigaste.

 

På fredagen hann jag dessutom mysa lite med Bossan medan jag var hos Pamme. (Bilden är arrangerad, egentligen tycker han inte riktigt om mig).

 

09.11.2013 kl. 07:48

Hej från en som aldrig lär sig texten

Fattar inte vad det är med just YMCA. Jag brukar annars ha ganska lätt med texter. Och minns jag inte så hittar jag på nåt i stunden. Mina systrar brukar mobba mig ganska friskt för detta, att jag alltid bara hittar på egna texter. Men denna alltså. Det säger bara stopp, hittar inte på något om jag inte minns den riktiga texten.

Så jag beslöt att ta till det klassiska knepet och gjorde en ytterst svepande intressant koreografi på scen.

Snart blir det ABBA vilket brukar gå bättre och utan pinsam "titta dig i spegeln"-koreografi.

Ännu 3 timmar och sen ännu rouda och köra hem..puuuh.. thank god for battery.

26.10.2013 kl. 22:03

Kummit gala o lite konsert

Hejsan där!

Agerar taustamusa-asnvarig på Kummit galan och sjunger även backing i vissa låtar. Sitter samtidigt och jobbar för fullt med lördagens konsert, crazy mycket som ännu skall fixas men det blir nog bra, väntar väldigt mycket på hela lördagen, det kommer att bli sååå roligt.

 

HBL

 

Kaunis Grani

Kul med tidningsjuttun! Tyvärr krockar min konsert med höstlovet så "alla" är borta.. synd men så här nu den här gången!

Öva öva öva

 

17.10.2013 kl. 20:48

Där får man

Tror att mitt kaffeinlägg senast var så hysteriskt att jag fick magsår av bara inlägget. Känns som om en dromedar biter mig i magen med jämna mellanrum.

Ligger och tittar på MGP, skrattar åt speakrarnas skämt och jobbar på min konsert. Anspråkslöst trodde jag aldrig att så många kunde komma pga att det krockar med höstlovet men nu visar det sig att vi är tvugna att byta lokal...så hejdå Vallmogård och hello Granhultsskolan.. större sal och större möjligheter :)

05.10.2013 kl. 18:32

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com