Jari in my heart

Hej vänner!

Har haft en lite galen vecka igen...surprise.

En kväll var jag och tittade på inbandningen av en julshow som kommer på Mtv3 16.12. Kul kul att träffa lite finska artister efteråt!Min kära Jari Sillanpää som jag har varit på två julturnér med back in the days. Så sjukt roligt att se honom! Försökte övertala honom att ta med oss på turné igen för något roligare än att åka runt och sjunga med det härligaste gänget finns det knappast <3

Har bloggat om turnérna i några omgångar men HÄR är det senaste jag skrev. MEMORIES!
23.11.2012 kl. 18:48

HOJ!

NU har vi spelat in vår andel på årets julskiva! I samarbete med Muntra Musikanter medverkar min fina Lucia-kör på årets julklapp! Mina flickor var sååå duktiga igår och kämpade på hela dagen! Var just i studion och lyssnade igenom tagningarna och är mycket nöjd! Årets julklappp I tell you!Fick kämpa mig igenom inspelningsdagen då jag nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv men det gick och det känns absolut som om vi gjorde vårt allra bästa! Vi har övat in allt på väldigt kort tid så jag är stolt som en tupp! Lovade mig själv att ta lite bättre hand om mig själv hädanefter, har blivit en hel del på sistone, as usual, och det märks.. så nu i säng och ny dag imo! gonattis <3
19.11.2012 kl. 21:57

RÖSTA

Tjohopp. Fröken projektledare har lidit av övervarv deluxe idag men det botades med lite träning och nu är jag fit for jobb-fight igen!


BTW nu har alla kandidater för Finlands Lucia presenterats i media! Som vanligt är jag neutralt inställd eftersom jag skall jobba pretty close-up med tjejen och inte vill föreställa mig på förhand hur det kommer att bli osv...

Träffade dem alla på De tios dag för några veckor sedan och knäppte såklart lite bilder:Flickorna fick redan på morgonen ställa sig upp och sjunga Sankta Lucia inför pressen och andra.Sedan fotades de i grupp och enskilt av flera olika medier...sjöng gjorde de både för Husis och Min Morgon...hela dagen är full av stationer och spring.

Själv stationerade jag mig i en soffa och fungerade som en liten sång-coach medan jag jobbade lite och satt och tjabblade med förra årets Lucia Nora som också var på plats för att ge tips och råd till de nya kandidaterna.Den traditionella lunchen
Nora ger tips och rådJag och Kripsan konstaterade att jag borde bli en bättre bloggare och fota vad jag äter :) Och dagens outfit såklart...Nora som är min "hallitseva Finlands Lucia" ännu i 2 veckor...

Så nu gott folk är det bara att rösta och samtidigt skänka en slant till insamlingen som igen i år går till att stöda verksamheten för de äldre som ofrivilligt är ensamma!

HÄR
så går det lätt som en plätt!

Nu ska jag fortsätta jobba några timmar innan det blir ett snabbt men säkert ack så dyrt Ikea-besök! :)
16.11.2012 kl. 15:56

Onsdag

Hej!

Hälsningar från lunchpausen som spenderas framför datorn...
Har massor med jobb att sköta så det är fullt upp här på officen, min hjärna går lite på övervarv...blir bra med träning efter jobbet innan kvällens Bo Kaspesr-konsert! JEEEEEEEEEEEE!


http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/001/985/1985516.jpg
14.11.2012 kl. 11:17

hjälp

Tiden går alltför fort! Redan en vecka sen jag kom hem från London och sedan vår Svenska Dagen-keikka i granis stolthet Nya Paviljongen...igår hann jag äntligen packa upp min enorma kappsäck (jepp, måste köpa en till kappsäck för att få hem allt) med allt nytt jag köpt...vågar inte kolla bankkontot på en tid...

Keikkan gick förresten mycket bra trots en aning stressig soundcheck...The famous flygel...

Har haft fullt upp denna vecka och det fortsätter på samma sätt veckan till slut. För att inte tala om veckoslutet...tyckte mig bestämt skryta om en lugnare vecka men tji fick jag :) Om 6 veckor är det redan juldagen! Kela på det! Sjukt.

Blir lite notfixande ännu innan John Blund kommer... gonatt <3
13.11.2012 kl. 23:52

Kulturkarnevalen dag 2 och 3

Hej fina!

Nu sitter jag i en buss och körs från Karis till Grani! Bra fiilis efter Kulturkarnevalen där jag jobbat som körlabbsledare sedan fredagen. Tungt, men roligt!

Envisades med att köra hem och sova varje kväll eftersom jag även hade annat bokat detta veckoslut och det märks såklart på tröttheten men vad gör det när man är lycklig och njuter av det man gör.

Min duktiga kör jobbade jättebra hela tiden och var väldigt motiverade och roliga att jobba med! Mer såna jobb tack!

Jag passade på att prova bland annat lite Skolmusik-sånger :) Fick rysningar då jag föreställde mig hur det kommer att låta med flera tusen som sjunger tillsammans i maj.Förutom att vi alla sjöng tillsammans fick de i grupp prova på att själva arrangera en sång och hitta på stämmor som de sedan uppträdde med. SÅ lyckat!
Min fina kör en stund före vårt uppträdande på den stora avlsutningen!

Tack flickor, ni var duktiga och jätte roliga! :) Och Tack Kulturkarnevalen och alla duktiga som jobbade där, jag fick såååå många ideér och tankeställare inför Skolmusik 2013!


Nu blir det farsdagsfirande och sedan ska jag träffa en finis!

Puss o kram


P.S. Bloggen gör comeback nu, so stay tuned, kom på ett nytt sätt att blogga så det går snabbare och enklare :)
11.11.2012 kl. 15:17

Kulturkarneval day 1!

HEJ!

Ursäkta frånvaro, livet tog över.

Igår körde jag till Karis för att agera körlabbsledare på Kulturkarnevalen! Sååå roligt! Dessutom ordnade DUNK/Skolmusik ett så kallat kulturrum med live-karaoke i flera timmar på kvällen!

Det var en trött tjej som körde hem mitt i natten, men efter några timmars nattsömn kom jag glad tillbaka för att fortsätta körlabbet. Just nu håller de på med grupparbete en stund. Superduktiga typer!

Lite bilder från karaoken igår:Låtlistan...Fullt ös påDuktiga POP DEAN levererade som bänd!
10.11.2012 kl. 11:16

Husis är snabba

Redan ett klipp från dagens förmiddag :) Mina bilder kommer senare!
31.10.2012 kl. 16:23

That feeling

...när du vaknar 5.36, vet att du fått lön och ivrigt betalar alla räkningar som snällt väntat i en hög på köksbordet, fixar lite småsaker och har så mycket energi att du inte kan sitta stilla och hjärtat dunkar lite för hårt. Sätter på dig pulsklockan som visar 140 fast du står stilla, ivrigt traskar iväg till centrum för att posta ett brev och gå på gym.

Och så mindes du fel och gymet öppnar först 8. Hem igen och planerar in en kvällsträning istället, äter lite, mailar lite, lägger dig ner på soffan en stund för att varva ner och POFF så är alla överloppsenergi som bortblåst.

Nu är jag så trött igen att jag sku villa gå o sova....men tror jag bara ska skärpa mig, koka mer kaffe och börja jobba. Lång dag med jobb nr 1 (skolmusik) och jobb nr 2 (pianoelever). Och sen det där gymet...om jag orkar släpa mig dit kl 20 ikväll välkomnar jag officiellt Superwoman, som lyst med sin frånvaro i några veckor, tillbaka!
30.10.2012 kl. 07:56

Hoj

Är sinnesjukt trött efter gårdagen men har ändå lyckats jobba och nu nalkas det lusse-övning igen :)

Igår kom jag direkt från Vasa till vår övning och sedan for vi tillsammans för att banda in en gemensam sång med Muntra Musikanter som skall vara med på vår gemensamma julskiva! Mer om den senare..

Duktiga flickor hade jag som orkade ta om och om och sen ännu om tills alla var nöjda...kommer att bli såå fint!Snart kommer bästa Kripsan efter mig för nössö som jag är så vågar jag inte köra med mina sommardäck :)
29.10.2012 kl. 15:57

Närpes är en stad

och därmed vann jag ett vad.

Vilket roligt veckoslut! Sjungit med pojkarna och nu sitter jag i tåget påväg till Hesa och direkt på Lucia-övning! Trött men glad woop woop!
28.10.2012 kl. 11:49

Tomat

Hejs

Ligger inbäddad i en hotellsäng i en österbottnisk stad och försöker hållas vaken...efter superlång dag vet jag inte hur det skall lyckas då jag skall sjunga om först typ 2 timmar...men kul att vara här, skall ta en liten nap och sen ett förtjänt glas vin och sedan är det bara att tuta och köra. Show must go on :)
26.10.2012 kl. 22:27

Lussekandisar

Jeee äntligen har Folkhälsan gått ut med sina nya Lucia-kandidater! Och på onsdag får jag träffa dom och spendera hela dagen med dom! Can´t wait!

Artikel från Folkhälsans hemsida:De tio har utsetts

Publicerad 25 oktober 2012

På torsdag förmiddag samlades luciajuryn för att utse årets tio luciakandidater. Årets jury består av Susanna Ginman, chef för ledar- och debattredaktionen vid Hufvudstadsbladet, Olav Jern, landskapsdirektör vid Österbottens förbund och Daniel Olin, programledare vid TV-Nytt.

De tio kandidaterna är Johanna Kokkila från Björneborg, Susanna Österman från Lojo, Lizette Krooks från Vasa, Christa Lempinen från Esbo, Elin Häggblom från Karleby, Stella Björkman från Helsingfors, Julia Hanhikoski från Karleby, Aino Ukkonen från Esbo, Elin Håkans från Vasa och Lilja Palmgren från Esbo.

För luciajuryn var det viktigt att lucia är en person som sprider positiva känslor och som har en genuin vilja att möta andra människor.

På onsdag 31.10 träffas kandidaterna för de tios dag och luciavalet inleds 3.11.

26.10.2012 kl. 07:42

Blir nog bra...

...då man har så fina människor runt sig...

Att gå från höst till vinter, från ok-rumba till crazy-rumba. Nu kör vi hårt och om två månader är det nyår woop woop!
25.10.2012 kl. 23:06

Ny vecka

Hej där!

Efter ett "lugnt" veckoslut som innehöll bla besök hos syrran i Åbo, tjejmiddag med dom bästa och tiiimmar av jobb med Lucia känner jag mig ganska pepp inför en ny vecka. Joo jag vet att den började redan igår men nu är det ju bara tisdag och klockan är 7.09 :) Så, så gott som en ny vecka :) Igår hade vi Lucia-övning och fasiken vilka duktiga tjejer jag har i år, dom lär sig allt på en gång typ. :)


HÄR BORDE VARA EN BILD PÅ MINA KÄRA FÖRÄLDRAR SOM JAG PIMPA UPP REJÄLT DÅ DOM SKU PÅ BLING BLING-FEST MEN JAG BLEV STRÄNGT FÖRBJUDEN ATT LÄGGA UPP BILDER NÅGONSTANS :)

Men fina blev dom :)

puss
23.10.2012 kl. 07:11

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com