sjukt

ok alltså jag blev rädd för mitt eget beteende just. Alla som känner mig vet att jag int kan leva utan kaffe. Det första jag gör på morgonen, var jag än är, är att sätta på kaffe. En gång vaknade jag i Stockholm hos Johanna som jag visste att sku sova mycket längre än jag. Försökte med all våld förstå hennes komplicerade, fancyga kaffesmaskin men förgäves.

Slutade med att jag sprang ut i Stockholmsmorgonen, yrade gata upp och gata ner iklädd världens ruffsigaste hår, fula gummistövlar, en ful stickad svart tröja och icke att glömma - mitt nalle-nattlinne.

Minns ej om det var denna gång eller under en liknande incident i London som jag lyckades eller om jag med gråten i halsen kom tillbaka kaffelös.

Anyway. Det som just skrämde mig var att jag skulle koka kaffe här hemma just före en pianoelev plingade på. Och jag kunde bara int komma ihåg VAR JAG HAR MINA KAFFEKOPPAR!!!??

Sjukt!

Jag hoppas detta beror på att jag knappt sovit hemma på 2 veckor..

och inte på att jag är gammal och trött.  För detta bådar ej gott mina vänner.

En före detta elev fixade denna bild <3

Nåja, nu en slurp innan nästa undervisningspass! puspus

01.10.2013 kl. 17:33

Helt perus tisdag

Hej på er från en trött musikfröken! Steg upp alltför tidigt för att skjutsa bf till flyget. Kom dessutom för sent till första timmen pga trafiken men sånt händer, brukar ju sköta mig annars så..

 

Håret på ända.

Efter skoldagen blir det pianoelever hemma hela kvällen men måste också försöka hinna jobba på min konsert...supermycket att fixa o dona :) Men kul ska det bli. KOM DIT!

01.10.2013 kl. 10:25

Reklam!

30.09.2013 kl. 16:54

här igen..

..i Wasalandia. Ligger nerbäddad på Hotel Astor och är dödstrött efter bilresan upp. Imorgon vänner skall ni kolla era inboxar! :)

 

And this is why I´m here:

 

 

26.09.2013 kl. 22:33

Stolt gf

Hej

Ett klipp som just lades ut. PEB spelade in ett helt tv-program som sändes under våren. Superkul att vara med då det är så sjukt duktiga musiker inblandade!

 

25.09.2013 kl. 11:46

OH MY GOD!

Alltså ni kan int fatta hurudan ENORM lättnad det var att idag, måndagen den 23 september 2013 ÄNTLIGEN hämta min nytryckta gradu och lämna in den till Sibis. Jävelskapet kostade dock 109 euro vilket känns mindre roligt men hoppas det är värt det! Dvs hoppas den nu är godkänd...

Fem före klar har den ju varit i typ 1,5 år men förblev otryckt då jag hade annat på akdemin kvar ännu och det inte var bråttom med att trycka den. Men nu är det bara sångexamen (klassisk, usch)kvar i november o sen är det ***** it!

Jippiii!

Nu har jag just haft en drös med pianoelever och ska fara till bf och äta. Min mission är vi ska dra oss ut på en lenkki. *fingers crossed*

 

 

23.09.2013 kl. 15:56

Musik och talang lördag

Tchaba! Sitter i bussen påväg hem från Vasa och är till skillnad från de flesta andra pigg och icke-bakis :) Igår var det den sista dagen på Musik och talang och dagen var busy igen med att fota och uppdatera osv..

Chartmakers Henkka och Svante anses vara de bästa på att mastra låtar och jobbar förutom med de främsta artisterna i Finland även med kända internationella artister. De fick även Musik&Talang-priset för sin mångåriga verksamhet.

Lucky me att de även mastrar mitt material <3

 

Fina Annette och mina Skolmusik-flickor var på plats <3

<3

Då alla föreläsningar var slut fick jag mitt i allt ett nytt uppdrag...nämligen att agera prisflicka på den webb-direktsända galan Vegapriset...oookeej, det var bara att försöka hitta passande kläder och le vackert :) Som tur fick jag låna ett par fina skor av Annette och slapp gå i mina slitna Converse :)

Bara att köra!!

Min fina Frida, som var min första Finlands Lucia 2007, fick ta emot priset som årets kvinnliga artist. Hoppas inte mikrofonen snappade upp att jag förtjust sade "Min Lucia" då jag kramade henne :)

 

Ifall någon vill se på sändingen finns länken HÄR.

Nu skall jobba vidare med mitt egna spektakel, det har hänt mycket på karriärsfronten denna helg och pusselbitarna håller på att falla på plats. Sjukt spännande!

Puss

22.09.2013 kl. 10:52

Musik och talang fredag

Hej!

Håj vilken dag igår! Jag har fotat, fotat och fotat och postat, postat och postat! Men roligt är det och samtidigt får man ju lyssna på väldigt intressanta paneler mellan varven. En liten procent av dagens händelser.. :

 

Rennie Mirro (SWE), som faktiskt är Sarah Dawn Finers bror berättade om hur man bygger upp en bra show. Intervjuaren känner åtminstone mina vänner igen ;)

 

Malou och Emilia jobbar bland annat i receptionen

 

Fina Krista berättade om Team Ding Dong och körde en väldigt bra keikka senae på kvällen

 

Fubbe, Kiri och Frida Andersson är definitivt på Team Ding Dong

 

Team Skolmusik råkade alla vara på plats i Finlands soligaste stad och vad är sen oddsen att vi träffar Janne från BEAT! (Finlands Eurovisionsrepresentant 1990). Vi blev lite starstruck eftersom deras låt var med i vårt lärarpotpurri som avslutade hela Skolmusik och vi övat in deras koreografi osv... Needless to say att han fick en liten dansshow.. :)

 

 

 

 

21.09.2013 kl. 15:15

Musik och talang once again

Tjohejjsan!

Nu befinner vi oss i Vasa för den årliga kongressen Musik och Talang! För två år sedan var jag här som ärlig deltagare och det var nog ett av mina bättre beslut ;)

Minns att jag for hem en dag för tidigt för att jag bara MÅSTE skriva på min gradu. Bra det så jag nu hann lämna in den i förrgår, dvs 2 år senare :)

Förra året jobbade jag som artistvärdinna och i år ansvarar jag för alla sociala medier, dvs postar bilder och dyl. på FB, Instagram (#musikochtalang) och Twitter :)

Nu kör vi!

20.09.2013 kl. 10:41

Video shoot

Hejsvejs!

 

I söndags spelade vi in andra delen av min musikvideo. Dagen var lång och spännande men det gick riktigt bra och hela teamet jobbade hårt! Det gjordes även en liten behind the scenes-film som kommer upp så småningom!

 

Duktiga Mira stod för sminket och gjorde mig fin hela dagen.

 

Tusen tack till teamet, det var superkul!

Stay tuned :)

10.09.2013 kl. 11:33

Videoshoot am morgen

Hejsvejs! Dagen har gått till att fixa inför morgondagens videoinspelningar. Är supertaggad! Vi spelade in en stor del i Grekland i juni och imorgon spelas "studio-delen" in.

Fick superbra hjälp med kläder och styling!

Jeee! Hoppas man kan sova i natt!

07.09.2013 kl. 20:12

Skogen

Hej!

Hälsningar från skogen. En workaholic jobbar var som helst.

#whatswiththehand

06.09.2013 kl. 14:17

Oh my

Gomorron alla fina!

Här ligger jag pigg som en lärka efter 3 timmars sömn. Hjärnan ville nu stiga upp trots att kroppen skriker efter mer sömn. Orsaken är faktiskt inte det ni tror. Med endast vatten i systemet körde vi hem från Korpo där vi hade keikka och var hemma 5.30. Det där med vatten är förresten ett återkommande fenomen, har gått med på ett vad. Mer om det senare!

 

Nu skall jag ge kroppen 30 min tid att försöka somna till tv:n, sedan ger jag upp 4 real och stiger upp. Blir studio-dag idag!

01.09.2013 kl. 09:31

Real Group!

Hej!

Jag är så kär i hela Real Group efter att jag jobbade som deras artistvärdinna förra veckan! Alla så himla trevliga och roliga! Det blev en väldigt lång dag med ca sjuttontusen taxi-resor, spring och fixande men jag tycker faktiskt det är väldigt roligt att ta hand om folk och passa upp dem :)

 

28.08.2013 kl. 18:52

Tja

Dagarna går och mitt nya liv börjar så småningom forma sig.. mycket som ännu är öppet men det fixar nog sig så jag hittar en bra balans.

Skolmusik känns som ett helt annat liv sedan. Sååå länge sedan.

Det var ett projekt och inte ett livslångt jobb men jag saknar såklart mina kolleger man blev så van vid. Som tur mötte jag upp finaste flixen Miri i måndags för att skvallra lite men fram för allt börja brainstorma på ett helt nytt projekt! Spännande!

 

Nu har jag just slutat min undervisning i min nya skola, där jag jobbar 2 dagar i veckan, och skall till grani högstadie för att dra bändklubb! Woop, sen blir det träning och en liten bil-vänlig födisfest.

 

Ha det bra alla, I´m back now så stay tuned. Nu händer det grejer!

28.08.2013 kl. 13:41

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com