Wasa

Hejsan hejsan

Sitter dödstrött på Vasa flygplats och funderar på om jag ska lägga mig på en bänk och antagligen missa mitt flyg eller om jag bara ska tvinga mig att hållas vaken i en timme och sova i flyget. Blev en kort natt och morgonflyget till Vasa så är ganska färdig här...då jag kommer hem blir det dock ingen sömn utan måste genast börja fixa mig inför Emma-galans efterfest (hinner inte på själva galan). Men kul ska de bli. Får dock bli en lugn kväll dels pga övertrötthet och dels pga att jag har en ganska viktig keikka imo. Blir nog den där bänken nu.

01.03.2013 kl. 18:35

mo

Jobba, träna, öva, jobba, öva, öva, jobba...welcome to my life!
27.02.2013 kl. 21:18

jb vsvcsasa

Hej från insomnian..vaknade prick 3.30 efter en hemsk mardröm och mindes att Oscar-galan skulle börja just 3.30 så tog det som ett tecken och knäppte på tv:n i vardagsrummet. Heja Les Miserables! Oj vad jag grät på den filmen...vi var i Stockholm och tittade på den och jag grät ännu på tunnelbanan :)

Söndagen blev effektiv med sång-övning, långpromis, lunch i Moms, kaffe o häng hos ma o pa, lite livshotande nödvändig shopping (ok, int heeelt allt var nödvändigt men köpte tex en ny mopp!), pianoövande och slutligen keikka-övning med Grani Big Band inför nästa veckas stora keikka.

Grani Big Band...ganska roligt är det nog, att sjunga med ett helt big band som kompar en..konserten nästa veckas lördag är dessutom slutsåld :)

 

Alltså håh-håh vad crap dom där finska Oscar-kommentatorerna är..bravo Finland som pappa brukar säga. Oengagerat big time.

Nåja, kanske bäst att försöka sova lite till, lång dag imorgon as usual, men längtar, kommer att få träffa så roliga typer och jobba med en superrolig grej!

 

"Gonatt"

 

 

25.02.2013 kl. 05:20

Miss my girls part 1

Hej där

Ligger spännande nog hemma på soffan och somnar typ snart. Melodifestivalen är på i bakgrunden...jestas i världen Army of Lovers? Ser jag rätt?

 

Anyway, dagen har varit sådär. Inte den bästa men hoppas på lite mer energi imorgon..

..passar ju bra med solskenshistorier en dag som denna då så här kommer en liten true story från december och Lucia-tiderna:

 

Efter att ha flugits upp till Vasa och både lussat med flickorna och jobbat som en dåre med Skolmusik var det en trött o sliten Jannike som anlände till Helsingfors flygplats några dagar före julafton. Jag hade inte sett mina tärnor på hela dagen eftersom de klarat sig själva den dagen i Vasa och tagit ett tidigare flyg hem. MEN...när jag kommer gående genom portarna möts jag plötsligt av följande:

 

Där stod mina underbara "Österbotten-tärnisar" och Julia med en skylt där det står "Jannike du e bäst" och sjunger en egen påhittad text som beskrev vår Lucia-period väldigt bra :D

Jag trodde jag sku dö av lycka men var väl så chockad att jag lyckades agera semi-normalt...men guuud vad fina flickor som ville överraska mig på detta sätt <3

Som en fb-kommentar lydde, efter att jag tårögd postade detta på fb samma kväll, "There´s hope for humanity <3 "

 

Tack igen flickor, kom att tänka denna dag idag..saknar er <3

23.02.2013 kl. 21:08

TGIF!

Så var det fredag! Vilken rolig jobbvecka det varit med mycket skratt, "video-inspelning" och härliga jobbkompisar!

Igår var vi dessutom och tittade på Bobby Kimball på On the Rocks. Älska Toto! Har sett Toto live två gånger och nu då endast Kimball men tröttnar aldrig på deras låtar!

 

Spookyt ljus...

 

Blev en lugn men rolig och stämningsfull kväll...

Dagen har gått i jobbets tecken, verkligen roliga grejer på Skolmusik-fronten just nu! Love music <3

Denna fredagskväll kommer jag bara att vara hemma och fixa allt möjligt nödvändigt, slötitta på the Voice och fram för allt SOVA! Blir ett lugnt veckoslut annars också, väldigt skönt!

Kram på er vänner

22.02.2013 kl. 19:01

Tv-inspelning

Hejsan!

 

Söndagen och måndagen gick pretty much åt till att spela in en tv-konsert med Pappas Eget Band. Min uppgift var ju givetvis att köra bakom stjärnan. Med mig sjöng världens bästa Marika Willstedt som är känd från bland annat "Så ska det låta" i Sverige. Shit, vad roligt vi hade!

 

 

Instagramdivorna backstage. Vi övade på våra sånger typ hela tiden, då vi åt, sminkades, bara hängde osv..

 

En av de få gångerna vi inte sjöng..

 

I publiken satt mamma och pappa och några andra bekantingar. I could do this forever <3

 

Divan sitter medan andra roudar. Väldigt fel skoval konstaterade jag så här efterklokt! Pic: Henkka Niemistö

 

Tack för att jag fick vara med! <3

 

 

21.02.2013 kl. 19:15

Inget vanligt jobb det här

Jaa...så här såg jag ut under jobbdagen igår. Verkligen omväxlande det här Skolmusik-jobbet. Idag skall Miira (vår nya fina praktikant) och jag klippa ihop gårdagens mästerverk och sedan fortsätta jobba med allt möjligt annat.

 

 

Livet har varit rätt kaotiskt men underbart på sistone...supermycket jobb och andra musikuppdrag men trivs som fisken i vattnet!

Ha en ljuvlig solig torsdag vänner <3

21.02.2013 kl. 10:06

Hello bloggy

Hejsvejs

 

Frånvarande jess, har försökt mobilblogga några gånger men ger upp varje gång :( Har haft en hektisk vecka och ett trevligt veckoslut med dop (=keikka), kvalitetstid med favoriten osv...

Just nu ligger jag hemma och har sååå ont i fötterna! Kom nyss hem från att ha sjungit bakom stjärnan i en tv-konsert som bandades in delvis idag. Fortsättning följer imorgon så nu är det bara att försöka varva ner och sova...lättare sagt än gjort

 

Hoppas ni sover!

 

Kram

 

 

18.02.2013 kl. 00:13

Mo

God morgon vänner!!

Det blir en bra onsdag idag med jobb, träning, pianoövande, sångövande och det bästa sällskapet <3

Fick följande bild skickad till mig av en gammal elev.. passar bra idag efter en lite dålig natt sådär sömnmässigt:

 

Ha en bra onsdag!

13.02.2013 kl. 06:51

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1956258/?claim=emzf25sdpsu">Följ min blogg med Bloglovin</a>
13.02.2013 kl. 06:47

Come on

Kan alla bara inte vara stolta o glada över att Krista vann? Jestas ändå.

 

Maraton-tisdagen är för övrigt i pulkan. Börjar få rutin på mitt nya liv som innhåller allt möjligt bra och nödvändigt. Sociala livet lider lite men snart är det sommar så...

Om några månader blir det Italien igen <3

 

Gonatt

12.02.2013 kl. 22:07

Team DINGDONG!

God morgon

 

JEEE KRISTA VANN! Helt galet! Äntligen en show som är annorlunda och inte Finland-synkkä. Första gången på åååår som vi har ens någå chanser att få en hyfsad placering.

 

Janne gav oss en skylt genast när vi kom in :)

 

Nörd-systrarna delade på en vattenflaska...

 

Woop! Shit, vad spännande det var att vara där på plats!

 

No comments..

Jag är så glad at Krista vann, hon har verkligen jobbat hårt och det är verkligen inspirerande att se att hard work pays off. You go girl, MORE IS MORE!

 

Från förra årets Seiska-fest eller någå. Typ.

Vad skönt med en ny vecka, eller hur? Söndagen gick åt till 2 keikka-övningar, pianoövande, lite umgänge och allmänt fixande och föreberedande inför en rolig och fullspäckad vecka. Dags att börja jobba!

Bra måndag folks <3

 

 

 

 

11.02.2013 kl. 07:24

Veckan

Gomorron gomorron!

 

Veckan har varit smått galen men väldigt rolig! Har bland annat flugit fram och tillbaka till Vasa för att hålla ett lärarseminarium om Skolmusik. Tidiga morgonar (?) och sena kvällar blir det men det har varit väldigt roligt och givande! Vi körde allmän info, diskussion och sedan sjöng vi igenom repertoaren av hjärtats lust! SÅÅÅ kul!

Nästa dag var det samma grej i Esbo vilket också var väldigt lyckat!

 

Nu närmar det sig påriktigt...

Nu blir det träning, lite beautystuff, frissa och en massa fixande/jobbande/övande hemma! Bra lördag!

09.02.2013 kl. 09:39

Team Ding dong

Hej

 

Joo jag är nog på Team Ding dong! Krista har verkligen kämpat sig fram och skulle utan vidare vara den mest internationella representanten för Finland i Malmö! Så GO GO Krista!

 

 

Förra lördagen jobbade jag på Idrottsgalan och tog bland annat hand om Krista, Geir Rönning och Robert Wells :)

08.02.2013 kl. 20:32

Galen...

..vecka. Har ej hunnit bekanta mig ytterligare med Ratatas nya bloggverktyg så har ej blivit något bloggande. Försökte blogga från telefonen men det gick ej så gav upp....nu ska jag sova lite till, hörs senare
08.02.2013 kl. 06:05

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com