sjukt

01.10.2013 kl. 17:33

ok alltså jag blev rädd för mitt eget beteende just. Alla som känner mig vet att jag int kan leva utan kaffe. Det första jag gör på morgonen, var jag än är, är att sätta på kaffe. En gång vaknade jag i Stockholm hos Johanna som jag visste att sku sova mycket längre än jag. Försökte med all våld förstå hennes komplicerade, fancyga kaffesmaskin men förgäves.

Slutade med att jag sprang ut i Stockholmsmorgonen, yrade gata upp och gata ner iklädd världens ruffsigaste hår, fula gummistövlar, en ful stickad svart tröja och icke att glömma - mitt nalle-nattlinne.

Minns ej om det var denna gång eller under en liknande incident i London som jag lyckades eller om jag med gråten i halsen kom tillbaka kaffelös.

Anyway. Det som just skrämde mig var att jag skulle koka kaffe här hemma just före en pianoelev plingade på. Och jag kunde bara int komma ihåg VAR JAG HAR MINA KAFFEKOPPAR!!!??

Sjukt!

Jag hoppas detta beror på att jag knappt sovit hemma på 2 veckor..

och inte på att jag är gammal och trött.  För detta bådar ej gott mina vänner.

En före detta elev fixade denna bild <3

Nåja, nu en slurp innan nästa undervisningspass! puspus

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Ha ha! Girl du måst helt klart sova mera eller någo om du glömmer var du har dina kaffekoppar I DITT EGET HEM!! Då i London steg du ju bara upp och såg just sådär yr ut och satt på vattenkokaren direkt (de va ju sånt där snabbkaffe)! Men joo då hemma hos mig så kom du nog hem med en 7-eleven kaffe :)
Fazu02.10.13 kl. 00:11
Jessus, vilken Kaffe Tant. Nu vet man vad man skall hämta åt dej, KAFFE PAKET så klart.Hur mycket kaffe som helst ,är inte hälsosamt..
En gamma Tanatadara05.10.13 kl. 11:45

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com