Fattar ni??!?

17.12.2013 kl. 10:54

Att min sångexamen gick nästan strålande! Jag fick ett jättebra vitsord vilket var en väldigt stor överraskning då jag påriktigt tvivlade på ifall jag en skulle få godkänt efter så många motgångar! Har alltså kämpat med detta i ååår.. alltid har det hänt något, jag har blivit sjuk flera gånger och varit utan lärare osv..trodde aldrig denna dag skulle komma. Hejdå klassisk operasång, see u never! Eller ja, kanske nångång..

Så här livrädd var jag innan examen..

 

P.S. Jag har typ 1 miljon tidsinställda inlägg nu om alla Lucia-keikkor så skärpning är på gång..

Jag vill absolut dokumentera allt vi är med om, för eget missbruk.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

Jag i ett nötskal: (just nu, detta ändras varje år)

Sångerska och musiker, släpper första singeln på engelska 7 februari 2014. Satsar allt!

Privat piano- , sång- och gitarrlärare , rolig sysselsättning som betalar mitt banklån..

Kördirigent för Finlands Lucia och hennes tärnor sedan 2007, bästa jobbet ever!

Musiklärare 2 dagar i veckan, ny skola i år!

Utbildad musikmagister från Sibelius-Akademin. Äntligen! Som jag kämpat..

Försöker göra allt på samma gång och lite till och dessutom hinna njuta av mitt liv som är pretty great if you ask me. Fart på här!  

MAIL: sandstromjannike@gmail.com